Matematik

hjæl..

29. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er det rigtigt

Pris før 550    pris nu 330   rabat i procent=40%

Er de 40% rigtige?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Rabatten tages i forhold til den oprindelige pris, dvs 220/550 = 2/5 = 40% , så det er korrekt.


Skriv et svar til: hjæl..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.