Matematik

Body-mass-index

29. november 2010 af kennethsørensen (Slettet)

hej hej :)

vi har en opgave som lyder:
Body mass index, BMI, er et mål for sammenhængen mellem en persons vægt og højde. for voksne over 20 år falder BMI i en af følgende kategorier.
under 18,5 = undervægtig. 18,5 - 24,9 = normal vægtig. 25 - 29,9 = overvægtig. og 30 og derover = svær overvægtig.  

En persons BMI kan beregnes ved at dividere vægten i KG med kvadratet på højden målt i meter.

hvordan indfører vi så passende variable og opstil en formel for BMI?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Udtryk BMI ved personens masse m og højde h . Divider m med h2 .


Svar #2
29. november 2010 af kennethsørensen (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: Body-mass-index

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.