Matematik

hjælp T2

30. november 2010 af Sajllsis (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hvordan kan jeg finde T2 til f(x)=3,8*exln5


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2010 af Matkaj

Som du har opskrevet funktionen er det en potensfunktion, er det meningen?


Svar #2
30. november 2010 af Sajllsis (Slettet)

Ja det er meningen, funktionen er forkert.

her er den rigtige:

f(x)=3,8*exln5


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2010 af Spyf (Slettet)

Der er ingen sammenhæng mellem Newton II og spørgsmålet. Det ene går på t2= tid, det andet på t2 som temperatur.

Er der flere oplydninger i spørgsmålet?.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2010 af Matkaj

Brug t2=ln2/lna, hvor a =e^ln5=5


Skriv et svar til: hjælp T2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.