Matematik

valuta

30. november 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

vi veklser 10.000kr til dollars

kursen på dollar er 869,45

vekselgebyr: 30kr

jeg kan godt regne valuta men ved ikk hvorn jeg skal regne vekselgebyren ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Vekselgebyret trækkes fra de 10.000 kr, og restbeløbet omveksles så i henhold til kursen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2010 af klimasven (Slettet)

 Banken starter med at snuppe de 30kr i gebyr dvs du kan kun veksle 9970. Divider med 8,6945 og resultatet er hjemme.


Svar #3
30. november 2010 af BrainChild (Slettet)

altså 10.000-3 = 9996

siger man så 869,45 : 9996 = 1.149 dollars?


Svar #4
30. november 2010 af BrainChild (Slettet)

nåår tak klimasven


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det er 9970/8,6945 = $1146,70 .

10000 - 30 = 9970 .

Kursen angiver prisen i d.kr for 100 enheder af den fremmede valuta.


Svar #6
30. november 2010 af BrainChild (Slettet)

det er så 1146 dollars


Svar #7
30. november 2010 af BrainChild (Slettet)

når jeg skal veksle 10.000 til  1187,46 rp

hvordan ?


Skriv et svar til: valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.