Matematik

Hjælp til definitionsmængden for f(x)=ln(2x-6)

01. december 2010 af kiko123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

hvordan finder jeg definitionsmængden til f(x)=ln(2x-6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2010 af peter lind

Brug at logaritmefunktionen ln(x) kun er defineret for x>0


Skriv et svar til: Hjælp til definitionsmængden for f(x)=ln(2x-6)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.