Matematik

hjælp

01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 kig på dokumentet tak :D

Vedhæftet fil: Matematik.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2010 af mette48 (Slettet)

fik du ikke hjælp til de to opgaver i går? Dette er faktisk den 3. tråd om den opgave.

Og vi har da kigget på opgaven

Det var måske slet ikke det du mente med dit indlæg?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er jo igen de samme opgaver, som du har kørende i mindst to tidligere opgavetråde. Der er som tidligere sagt ingen grund til at starte endnu en ny tråd med de samme opgaver. Måske det var en ide, at du selv kiggede på opgaverne. Du har fået hjælp til dem i en af de tidligere tråde. Forklar, hvor langt du selv er nået, så vi kan hjælpe dig, hvor du er gået i stå.

#1 -- Helt enig med mette48.


Svar #3
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 Jo, men jeg mente at person kunne lave det, og fortælle hvad du gør så jeg ved det en anden gang ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2010 af mette48 (Slettet)

Du fik io netop at vide, hvad du skal gøre, Hvorfor gør du det så ikke?


Svar #5
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 opg 2)
2a+b^2 -3a^2 – 2b – 10ab
2ab^2 + 5a^2 -8a
4ab


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Start med at skrive opgave korrekt ned. Benyt kvadratsætningen (x + y)2 = x2 + 2xy + y2 til at udregne den første parentes og gang ind i den anden parentes. Dit resultat er ikke korrekt, og det fremgår ikke, hvad sammenhængen er mellem de enkelte linier.


Svar #7
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

det mening jeg ikke gør det har bare arbejdet videre !


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7

Den sætning forstår jeg ikke.


Svar #9
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 (x + y)2 = x2 + 2xy + y2
2a + b^2 – 3a^2 – 2b – 10ab
2ab^2 + 3a^2 – 8a
3ab^2


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#9

Du sjusker også med parenteserne, så det er helt umuligt at følge med i, hvad du laver:

(2a + b)2 -3a(a - 2b) -10ab = (2a)2 + 2·(2a)·b + b2 -3a·a -3a·(-2b) -10ab = ???


Svar #11
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 6a^2 + b^2 - 3a - 10ab = 6ab^2 + 7ab


Brugbart svar (0)

Svar #12
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#11

Det er ikke rigtigt.

(2a)2 = 22·a2 = 4a2 ,

2·(2a)·b = 4ab

-3a·(-2b) = 6ab

Prøv nu at kombinere disse delresultater.


Svar #13
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 (2a + b)^2 -3a(a - 2b) -10ab = (2a)^2 + 2·(2a)·b + b^2 -3a·a -3a·(-2b) -10ab = (2a)^2 = 2^2·a^2 = 4a^2, 2 ·(2a)·b = 4ab

-3a·(-2b) = 6ab


Brugbart svar (0)

Svar #14
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#13

Det var meningen, at du skulle indsætte delresultaterne i #12 i det samlede udtryk, så man får

(2a)2 + 2·(2a)·b + b2 -3a·a -3a·(-2b) -10ab = 4a2 + 4ab + b2 -3a2 + 6ab -10ab = ???


Svar #15
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

= 6ab 


Svar #16
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 (2a)2 + 2·(2a)·b + b2 -3a·a -3a·(-2b) -10ab = 4a2 + 4ab + b2 -3a2 + 6ab -10ab = 6ab


Svar #17
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

 rigtigt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #18
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#17

Nej, det er ikke rigtigt.

4a2 - 3a2 = a2

4ab + 6ab -10ab = 0

Prøv nu at gøre det rigtigt.


Svar #19
01. december 2010 af gona94 (Slettet)

  (2a)2 + 2·(2a)·b + b2 -3a·a -3a·(-2b) -10ab = 4a2 + 4ab + b2 -3a2 + 6ab -10ab = 6ab = 4a2 - 3a2 = a2

4ab + 6ab -10ab = 0


Brugbart svar (0)

Svar #20
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#19

Du skal jo ikke bare gentage mine delresultater. Du skal indsætte dem i det samlede udtryk. Det er jo noget vås, du ender med.


Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.