Matematik

luft i %, hjælp tak, snart termin

02. december 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvis jeg får et spørgsmål med hvor mange procent luft er der i kassen

og jeg har en kasse med 6 bolde

hvad er reglen for at regne sådn en ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af ahmadelkassem (Slettet)

først skal du vide hvad rumfanget af kassen er, dernæst skal du vide hvad rumfanget af 6 bolde er, jeg vil gerne bruge nogen tal du måske kommer op til

hvis kassen har et rumfang på 100m3 

hvis 6 bolde han en rumfang på 65m3

så kan du sige 65/100=0,65 = 65 % altså du sætter boldene i kassen, og så ved du at boldene fylder 65 % af kassen. nu mangler du kun at vise hvor meget luft der er i kassen, det gøre du ved at sige 100-65=35%

altså der er 35% luft i kassen  


Svar #2
02. december 2010 af BrainChild (Slettet)

Okei tusind tak


Svar #3
02. december 2010 af BrainChild (Slettet)

men jeg har faktisk kun rumfang for boldene ikk kassen :S


Svar #4
02. december 2010 af BrainChild (Slettet)

jeg har kun vægten af kassen :s


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2010 af ahmadelkassem (Slettet)

 hmm det kan jeg så desværre ikke lige hjælpe dig med, jeg ved ikke hvordan  man beregner den :-) 


Svar #6
02. december 2010 af BrainChild (Slettet)

Hehe tak alligevel :S


Skriv et svar til: luft i %, hjælp tak, snart termin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.