Matematik

isoler

02. december 2010 af Prebenowned (Slettet) - Niveau: B-niveau

 2y + 2x + pi*x*0,5 =10

2y=5-2x-pi*x
 

2/y=(5-2x-pi*x)/2

y=2,5-3,571x

er dette rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Nej, tænk på regnearternes hierarki.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2010 af NejTilSvampe

 2y = 10 - x(2-0,5*pi)

y = 5 - (1-0,25pi)*x


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Ligegyldigt.


Svar #4
02. december 2010 af Prebenowned (Slettet)

 Hvad er det så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2010 af NejTilSvampe

#4 -  se #2, der har du facit hvis det var y du skulle isolere.  (1-0,25pi) er en konstant, så den kan du evt. finde som decimaltal hvis du vil.


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.