Matematik

Fremskrivningsformlen i TI Interactivw

02. december 2010 af PiratosXL (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg har et lille problem med TII, da jeg simpelthen ikke kan huske hvordan man regnede det ud i f(n)-formlen.
Min opgave lyder således: 
En person indsætter 15000 kr. i banken på en fast årlig rente på 2,6%
Hvor stort et beløb står der på kontoen efter 20 år?

Hvad gør man? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af ahmadelkassem (Slettet)

Kn = slut værdien

Ko= start værdien 

r = rente i decimal tal

Kn = K0· (1 + r)n

Kn=15000*(1+0.026)^20

Kn = 25063,3


Skriv et svar til: Fremskrivningsformlen i TI Interactivw

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.