Matematik

Gennemsnitsfart

05. december 2010 af matematikhjæl (Slettet)

Er simpelthen lost i denne opgave, klappen er gået ned.....

Det lyder sådan her.....

Jens kører på sin knallert med en gennemsnitsfart på 28 km/t.

Hvor langt kommer han på 2 timer og 45 minutter.....

Kunne der gives en forklaring så klappen forsvinder:)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af peter lind

Tilbagelagt strækning = fart*tid.


Svar #2
05. december 2010 af matematikhjæl (Slettet)

Total blank.....skal altså udbydes lidt.....


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Hver time kører han 28 km

på 2 timer kører han 2*28 = 56 km

på 2 3/4 time kører han 2 3/4 * 28 km = 77 km

Brug din logik ;-)


Svar #4
05. december 2010 af matematikhjæl (Slettet)

Nogen gange nemmere sagt end gjort.....ikke alle der er lige kloge. Så derfor er det super skønt der findes denne slags hjælp....


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.