Matematik

Differentialligning

05. december 2010 af Onklen (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej alle, jeg er ny her så undskyld hvis jeg gør noget jeg ikke burde ;)

Jeg sidder med mat fremlæggelse og jeg kan bare ikke komme videre :S

Har tre ligninger, men har klaret den ene. Jeg ved altså i teorien hvad man skal gøre, men jeg kan ikke få hul på de andre:

dy/dx=ay       <-- Denne her har jeg klaret, jeg har flytte y over så den var 1/y splittet dy/dx op og integreret på begge sider og opløftet i e osv så den bliver som i formelsamlingen :)

dy/dx=b-ay

og 

dy/dx + a(x)·y=b(x)

Får mig bare til at gå i sort. Jeg kan ikke få hul på dem overhovedet :S

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2010 af pensionist (Slettet)

Se


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.