Fysik

Numeriske værdi af linjens ligning.

05. december 2010 af Kristenzen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg sidder og skriver en rapport om brændselsceller og har lavet en (i,U-pol)-graf. Herefter skulle jeg tegne en ret linje som tilnærmer sig grafen bedst muligt og bestemme dens ligning. Denne har jeg bestemt til at være y = -0,2381x + 0,7767.

Derefter står der i min opgave at: den numeriske værdi af linjens hældning kaldes brændselscellens indre resistans. angiv den i jeres tilfælde.

Derefter er jeg lost.

Hvordan finder man den numeriske værdi af hældningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af mathon

den numeriske værdi af linjens hældning kaldes brændselscellens indre resistans. angiv den i jeres tilfælde

                         Rindre = |-0,2381| = 0,2381 Ω


Svar #2
05. december 2010 af Kristenzen (Slettet)

Tak, men kan du forklare mig hvorfor det bliver positivt? Ville gerne have en forståelse for det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2010 af mathon

                   Upol = |Ri|·I

                   dUpol/dI = |Ri|


Skriv et svar til: Numeriske værdi af linjens ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.