Matematik

LIGNING HJÆLP

06. december 2010 af jegerrikke (Slettet)

 Hvordan udregner jeg disse 3 ligninger?!?!

HJælp

1) (2x+1)^2

2)3x^2-12=0

3)x^2=5x-6


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af Krabasken (Slettet)

1) Find det lighedstegn, du har mistet i det første udtryk

2)Gælder for alle ligningerne:

Hæv evt. parenteser, saml alt på venstre side med 0 på højre side, så du får velkendte andengradsligninger ax^2+bx+c = 0

Resten står i mat.-bogen under andengradsligninger.


Skriv et svar til: LIGNING HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.