Matematik

babylonisk første-gradsligning!!!!!

07. december 2010 af duzzer (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Kilde A. Oversættelse fra VAT 75283:
En lille kanal. 6 gis ? dans længde.
2 ku `s ? den øvre bredde, 1 ku `s ? den nedre bredde.
1 1/2 ku `s ? dens dybde,
1/3 SAR jord akkorden,
18 mand. Hvormange dage?
11 dage [og] en fjerdedel [er] dagene.

jeg har kigget på opgaven har lidt problemer med forståelsen af den nogen der kan hjælpe ???

( 1gis = 1,0 gar = 60)

(1 SAR = (1 GAR)^2 * 1 Kus = 1,0 gin.


Skriv et svar til: babylonisk første-gradsligning!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.