Matematik

Tændstiksgåde

07. december 2010 af Mongomaniac (Slettet)

Læg 20 tændstikker så der både vandret og lodret bliver fem tændstikker i hver række.

nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Prøv dette:

 I I I I 
 I I I I 
 I I I I 
 I I I I 


Svar #2
08. december 2010 af Mongomaniac (Slettet)

svaret var

=| | |

| = | |

| | = |

| | | =


Skriv et svar til: Tændstiksgåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.