Matematik

Delta Y/Delta X

08. december 2010 af Katrinebergandresen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folks.

Er der nogle der vil være så søde at forsøge at forklare mig hvad Delta Y og Delta X er? - jeg forstår det simpelthen ikke, og sidder med en masse opgaver der skal laves hvor det indgår :(

På forhånd tak.

Mvh. Katrine


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af imn93 (Slettet)

Hej katrine. Når der er tale om delta, så er det forskellen mellem to værdier. Altså hvis du har en x1 værdi og en x2 værdi, så er det forskellen imellem dem. Delta x kan beregnes ved at sige x2-x1=deltax.

eksempel:

Jeg har en x1 værdi som er 4 og en x2 værdi som er 6, altså ser mit regnestykke sådan ud:

6-4=2, Altså er Deltax = 2
 

Det samme med delta y.


Svar #2
08. december 2010 af Katrinebergandresen (Slettet)

Hej.

Mange tak skal du have. Det lyder ikke så indviklet som først :)

Mvh.


Skriv et svar til: Delta Y/Delta X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.