Matematik

logaritmer

08. december 2010 af lisabella (Slettet)

Hej folkens

er log e^k*x = ln 10 * k*x

Hvis ja hvorfor, og hvis nej hvad er det så lig med

På forhånd tak:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af mathon

nej

                  log(ekx) = ln(ekx) / ln(10) = (kx)/ln(10) = (k/ln(10))•x

...............

log(x) = ln(x)/ln(10)

på din TI-89
tast
          log(x) <ENTER> og...


Skriv et svar til: logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.