Matematik
HJæLP
jeg har fundet ud af at
f(x)=g(x)
og isiloer x får man 0 skal man ikke bruge det til noget
Svar #1
09. december 2010 af Andersen11 (Slettet)
Hvis du kan vedhæfte dokumentet i .doc format, er der flere, der kan hjælpe.
Svar #3
09. december 2010 af Andersen11 (Slettet)
Ligningen f(x) = g(x) har tre løsninger, x1, x2, x3 , hvor x1 < x2 < x3. bestem først disse tre løsninger.
Beregn dernæst de to arealer
AM = x1∫x2 (g(x) - f(x)) dx , og
AN = x2∫x3 (f(x) - g(x)) dx ,
og vis derved, at AM = AN , for alle værdier af k.
Skriv et svar til: HJæLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
