Matematik

Bevis

10. december 2010 af Janjun (Slettet)

Jeg er gået i stå midt i et bevis, Jeg kan ikke se, hvordan jeg kommer videre, Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Bevis.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2010 af peter lind

Det kan man kun komme frem til hvis man kender de pågældende funktioner.


Svar #2
10. december 2010 af Janjun (Slettet)

Okay :)

De kommer her

f(x)=c1*f1(x)+c2*f2(x)

f1(x)=sin(xk)      mens     f2(x)= sin(kx)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2010 af peter lind

Find de afledede af funktionerne og sæt det ind i differentialligningen.


Svar #4
10. december 2010 af Janjun (Slettet)

Så lige et andet forumindlæg, nu er jeg med.


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.