Kemi

Hvor mange mL

11. december 2010 af biokatharina (Slettet)

Beregn hvor mange mL af NaOH-opløsningen, der er tilsat når pH = 2.

Jeg har følgende info:

der er en 100mL   1M H3PO4-opløsning

NaOH  = 1M

for fosforsyren: ka1 = 7,5*10^-3  ,  ka2 = 6,2*10^-8  ,  ka3 = 4,8*10^-13

Jeg håber en kan hjælpe mig med at forstå hvordan man skal gøre :)


Skriv et svar til: Hvor mange mL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.