Matematik
vektorer
24. april 2005 af
rizza (Slettet)
I et koordinatsystem er en parabel P bestemt ved ligningen y=3x^2-5x+4
Linjen t er den tangent til P, der har vektoren n(vektor)=(2/3 over 1/3) som normalvektor.
Hvordan bestemmer jeg førstekoordinaten til røringspunktet for t?
Linjen t er den tangent til P, der har vektoren n(vektor)=(2/3 over 1/3) som normalvektor.
Hvordan bestemmer jeg førstekoordinaten til røringspunktet for t?
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
