Matematik

Funktioner/væksmodeller!

12. december 2010 af meller22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Jeg skal gøre rede for nogle vigtige problemstillinger i forbindelse af modellering med funktioner, og bl.a komme ind på forskellen mellem en potens- og en eksponentiel model.

er der nogle der kan hjælpe med hvad jeg kan komme ind på her??

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af NejTilSvampe

 regneforskriften, grafernes udseende og kendetegn f.eks.


Svar #2
12. december 2010 af meller22 (Slettet)

okay, tak :-) hvad så med problemstillinger? hvad kunne være problemer i forhold til de forskellige vækstmodeller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2010 af mathon

eksponentiel vækst:

                                          dy/dx = b·ax·ln(a) = ln(a)·y

potensiel vækst:

                                          dy/dx = b·a·xa-1 = a·(b·xa)/x = a·(y/x)


Svar #4
12. december 2010 af meller22 (Slettet)

tak, forstår den dog ikke helt?


Svar #5
12. december 2010 af meller22 (Slettet)

ikke nogle der kan hjælpe lidt mere?


Skriv et svar til: Funktioner/væksmodeller!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.