Matematik

Mat.

12. december 2010 af josefine32 (Slettet)

NB: DER ER 30 DAGE I EN MÅNED & 12 MÅNEDER I ET ÅR

Valdemar har 36300 kr. på sin konto til en rentefod 3% om året

a. hvor meget får han tilskrevet i rente efter 9 måneder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af NejTilSvampe

36.300 * (1+0,03) ^(9/12) = 36.300*1,03^(3/4) = 37113,50 kr.-

37.113,50 - 36.300 = ?


Svar #2
12. december 2010 af josefine32 (Slettet)

 kan man ikke sige 

36300*0.03 / 270 =


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Hverken # 1 eller # 2 er korrekt.

Du er faktisk mest på sporet, idet du skulle have skrevet

36300 * 0,03 * 270 / 360 = 816,75 ;-)


Skriv et svar til: Mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.