Matematik

Trigonometri - Mat B eksamens oplæg: Badmintonhallen

12. december 2010 af Bootstrap (Slettet)

Opgaven er vedhæftet. og mit spørgsmål er egentligt:

Hvordan man lige grejer den øverste del af opgaven (altså overfladearealet af den del som over over cirkelbuen.

Jeg har forsøgt mig lidt med nogle trekanter og jeg ved at

|BC|= 11,07115 meter..


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2010 af NejTilSvampe

 Jeg ved min tegning er meget uoverskuelig, men gider ikke bruge særlig meget tid på det. 

Vedhæftet fil:Badminton.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Vi er nogle på SP, der ikke kan åbne docx-filer desværre -

Kom igen -


Svar #3
13. december 2010 af Bootstrap (Slettet)

Undskyld Krabasken, det tænkte jeg ikke over. :-)

NejTilSvampe, det var også sådan noget jeg var ude i. Men jeg undrer mig over hvordan du har fået det nederste længde: 10,28.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2010 af NejTilSvampe

 #3 - fordi  B=(0;961)  og  C = (10,28;5,50) .

forskellen mellem x-koordinaterne er den længde der.


Svar #5
13. december 2010 af Bootstrap (Slettet)

Selvfølgelig..

Tanketorsk, er det ikke det man siger :-)?


Skriv et svar til: Trigonometri - Mat B eksamens oplæg: Badmintonhallen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.