Matematik

Lineær differentialligning af 2. orden

13. december 2010 af Niksjac (Slettet) - Niveau: A-niveau

På hvilken måde kan man omdanne nedenstående system af koblede 1. ordens differentialligninger til en lineær 2. ordens differentialligning? Er det muligt?

dA/dt = k* A

dB/dt = -k2 * B + dA/dt

dC/dt = k2 * B


Skriv et svar til: Lineær differentialligning af 2. orden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.