Kemi
gæring og glucose
Hej.
har lidt problemet med en opgave i kemi:
I Sydvestfrankrig laver man sød vin af druemost med meget højt glucoseindhold på godt 300g/L. Men det er svært at få gæringen i gang. Hvilke problemer kan denne most give gærcellerne?
Håber der er en som kan hjælpe?? :-)
Svar #1
11. april 2014 af SerAkrJun
#0Hej.
har lidt problemet med en opgave i kemi:
I Sydvestfrankrig laver man sød vin af druemost med meget højt glucoseindhold på godt 300g/L. Men det er svært at få gæringen i gang. Hvilke problemer kan denne most give gærcellerne?
Håber der er en som kan hjælpe?? :-)
Skriv et svar til: gæring og glucose
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.