Kemi

gæring og glucose

13. december 2010 af random1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

har lidt problemet med en opgave i kemi:

I Sydvestfrankrig  laver man sød vin af druemost med meget højt glucoseindhold på godt 300g/L. Men det er svært at få gæringen i gang. Hvilke problemer kan denne most give gærcellerne?

Håber der er en som kan hjælpe?? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2014 af SerAkrJun

#0

Hej.

har lidt problemet med en opgave i kemi:

I Sydvestfrankrig  laver man sød vin af druemost med meget højt glucoseindhold på godt 300g/L. Men det er svært at få gæringen i gang. Hvilke problemer kan denne most give gærcellerne?

Håber der er en som kan hjælpe?? :-)


Skriv et svar til: gæring og glucose

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.