Matematik

andengradspolynomiet

14. december 2010 af E* (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionerne J og g er givet ved J(x) -2x2-O,Sx-3 og g(x) 4,2x-5.

a) Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for J og g.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af hansvdu (Slettet)

Jeg læser J(x)= -2x2-0,8x-3  og g(x)=4,2x-5, så skal værre:

-2x2 - 0,8x - 3 = 4,2x - 5 eller

-2x2 -5x +2 +2 =0

Du skal nu bare løse denne ligning, du finder to x-værdier, og med g(x) finder du også y-værdier.


Skriv et svar til: andengradspolynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.