Matematik

andengradspolynomiet

14. december 2010 af E* (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et andengradspolynomium J er bestemt ved J(x) = ax2 + bx+ c.
Det oplyses, at J har nulpunkterne -2 og 4, samt at JO) = 4,5.
a) Bestem tallene a, b og c.
I


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 Skal det tolkes J(0) = 4,5?

Brug det faktoriserede andengradpolynomium.


Skriv et svar til: andengradspolynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.