Matematik

Har brug for hjælp til denne formel!

14. december 2010 af Lasseaaby (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa folkens

Jeg er igang med mit store SRP projekt.

Jeg er nået til, at jeg skal udlede en formel matematisk, og jeg er helt blank på hvordan jeg skal udføre dette!

Så jeg ville blive utrolig glad for hvis der var nogle lidt kvikkere hoveder, som kunne hjælpe mig med dette.


Formlen lyder sig:

B = my0 * N*I / 2*r

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvor passer den formel ind i den større sammenhæng? Hvad drejer det sig om?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2010 af mathon

er den magnetiske induktion
i centrum af en flad cirkulær spole

                                                                     Bcentrum = µo·N·I / (2r)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2010 af mathon

                                       Bcentrum = ∑(µo/4π)·(I·ΔL/r2)  = µoI/(4π·r2)·ΣΔL                           (sin(φ) = 1)

Da summen af alle lederstykkerne er
                                                                      ΣΔL = 2πr·N

fås
                                       Bcentrum =  µo·N·I / (2r)                                


Svar #4
14. december 2010 af Lasseaaby (Slettet)

Hej mathon, jeg kunne godt bruge din hjælp!

Hvis du vil være så venlig at tilføje min msn: [email protected] 


Svar #5
15. december 2010 af Lasseaaby (Slettet)

mathon, er det muligt for dig at hjælpe mig mere med den formel?

Jeg vil gerne "FORSTÅ" hvad det er der sker nemlig, så jeg kan skrive det ordentligt ind i min opgave.


Skriv et svar til: Har brug for hjælp til denne formel!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.