Matematik

Omskrivning af ligning

14. december 2010 af enist (Slettet)

Hey folkens

Jeg vil gerne have hjælp til, hvordan man omskriver flg ligning:  

V´= a*V(1 - b*V)

Så den ender ud i at blive:

a*V^1 - a*b*V^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parentesen med aV . Hvert led i parentesen ganges med aV

aV(1 - bV) = aV - aV·bV = aV - abV2


Skriv et svar til: Omskrivning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.