Matematik

Hjælp!

14. december 2010 af Oli97 (Slettet)

 Hej. jeg har noget der haster. opgaven lyder.

1) Konstruer en trekant ABC, hvor:

C = 40 grader  BC = 3,5 cm og AC = 7 cm.

2) mål vinkel A og B

3) tegne trekantens 3 højder

jeg mangler kun opg 3. så vil være glad hvis i hjalp mig. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt definitionen for en højde i trekanten.


Svar #2
14. december 2010 af Oli97 (Slettet)

 hvad mener du med det??


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Højden går fra en vinkelspids vinkelret på den modstående side. Det skal du benytte til at konstruere højderne på din tegning af trekanten.


Svar #4
14. december 2010 af Oli97 (Slettet)

 tusinde tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.