Matematik

Bestem a og b ved hjælp af k=c

14. december 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Bestem længderne af kateterne a og b ved hjælp af k=c. Jeg kender ingen af tallene.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Er det hele opgavens formulering?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2010 af henriknielsen16 (Slettet)

Har du heller ikke fået nogle vinkler at vide?


Svar #3
15. december 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Det er hele opgaven.

Det tætteste jeg har fundet er at 

a^2=c^2-b^2

a^2=k^2-a^2

Samme med b.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvordan får du

a2 = k2 -a2 ?

Så k er blot en anden betegnelse for c?

Prøv at formulere hele opgaven. Hvis der er en figur, skal den enten vedlægges eller beskrives tilstrækkeligt detaljeret.


Svar #5
15. december 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Mente a^2=k^2-b^2 skrev forkert. Det eneste jeg ved er at det er en retvinklet trekant


Skriv et svar til: Bestem a og b ved hjælp af k=c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.