Matematik

Vmax

15. december 2010 af enist (Slettet)

Jeg har Bertalanffys ligningen: V´=a*vp-b*vq

hvor jeg før skal løse ligningen i tilfælde af at p=2/3 og q =1.
Derefter skal jeg bestemme Vmax som grænseværdi.

Kan i hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2010 af pensionist (Slettet)

Med p=2/3 og q=1 er det en Bernouilli-ligning.

Se professor Mattuck løse den på

www.youtube.com/watch


Skriv et svar til: Vmax

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.