Matematik

GROMS=GROMK

15. december 2010 af broch (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har problemer med at sætte GROMS=GROMK

Jeg ved at GROMS = 2*-0,0005x+150

Og GROMK=2/11000 x+20

Så det jeg leder efter er 2*-0,0005x+150=2/11000 x+20

er der nogle der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2010 af mette48 (Slettet)

står der 2 / (11000x) ellerx* (2/11000)  ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2010 af klimasven (Slettet)

 http://www.wolframalpha.com/input/?i=2*(-0.0005)x%2B150%3D(2/11000)+x%2B20


Skriv et svar til: GROMS=GROMK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.