Matematik

Differentialkvotient

15. december 2010 af vulcano (Slettet)

Hej.

Jeg sidder lige og er i tvivl om hvilken af følgende der er rigtig:

(v(f(x)))' = v'(f(x))

(v(f(x)))' ≠ v'(f(x))

takker..


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2010 af Duffy

Den sidste er rigtig, for

(f o g)'(x)  = f '(g(x)) · g '(x)

når  (f ο g)(x) = f(g(x))


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.