Matematik

Help

22. december 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Udfyld en tabel som denne,så x og y er proportionale.

Jeg har en tabel, hvor x er 4 og y er 5.Den tabel skal jeg lave videre på.

Kan nogen fortælle, mig hvordan jeg laver opgaven?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. december 2010 af mathon

                   y/x = 5/4 = 1,25
eller
                   y = 1,25x


Svar #2
22. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Mathon.


Skriv et svar til: Help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.