Dansk

Danske stil hvem vil ret .....

24. december 2010 af brugforhjæp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående


Mine oplevelser…

Det var en vinter dag. Klokken var omkring 14:30.Hvor jeg var sammen med min veninde Anne. Hvor vi skulle til Rikkes fødselsdag, og det var hendes bedstemors sommerhus , som vi skulle hen .Det låg i Give, og var meget lang fra Århus. Jeg havde ikke løste til at tage med, fordi jeg ikke kan lide at tage til fødselsdage, på grunden af at jeg har haft en dårlige oplevelse. Man jeg skulle tage med ,fordi at Rikke var min bedste veninde. Mig og Anne har været sammen med hende ca. fra 7 klasse og nu går vi i 9.klasse. Vi kørte med toge ind i toget sagde Anne til mig at hvorfor jeg ikke kan lide at tage til fødselsdagfester. Så kom jeg tænke om, dengang hvor min bedste veninde Line døde ca.4 år siden. Hvor vi skulle tage til vores venindes fødselsdag. Den gang gik jeg i 6 klasse.

Hvor mig og Line var på vej til vores venindes fødselsdagsfest , som hed Merve . Fordi hun skulle holde fødselsdagsfeste den dag. Hvor hun boede i Viborg, det var også lidt lang væk, fra Århus. Mig og Line var lidt nervøs over om vi skulle kører med toge eller med bus. Til sidste besluttede vi med at tage toget. Jeg kan ikke huske hvor lange tid det tog, men jeg tror det toge noget med 1-2 timer. Vi var så glad da vi så hendes hus, fordi den var meget pænt etagebyggeri. Da vi kom ind så Merve os og sagde “ velkommen til min fødselsdagsfeste”. Vi sagde “tak” og gik rundt i huset. Vi hyggede os rigtigt meget, og spiste lækker mad, og drukket meget alkohol. Da klokken var omkring 24: 30 skulle alle hjem. Jeg havde ikke drukket, så meget som Line havde drukket. Så jeg skulle passe på Line en til vi skulle hjem, fordi hun havde drukket rigtigt meget. På vej til toget så, jeg en butik som havde været åbnet. Sagde til Line om hun ville komme ind og købe noget, som vi kan spise ind i toget, men hun sagde nej til det. Så sagde jeg til hende at hun skulle vente mig udenfor. Jeg gik ind til butikken, og købte noget som vi kunne spise ind i toget.

Da jeg gik ud fra butikken, så jeg at Line var på gulvet, og en bil som havde kørte hende over. Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre på den tidens punktet. Jeg kunne ikke gå til hende fordi at politiet sagde “ at hun var død og at det er forbudt”. På den tidspunktet, tænkte jeg på hendes forældre, og ringede til hendes forældre, og sagde “ at Line er død“.

Men lige pludselige kunne jeg se at, jeg sad ind i en tog med min bedste veninde Anne. Hun sagde til mig “hvorfor svarer du ikke mit spørgsmål“. ya settar ya settar ya settar

jeg sagde til hende om hun kunne gentage sin spørgsmål
igen, fordi jeg ikke havde hørte hvad hun sagde. Hun sagde “ hvorfor kan du ikke lide at tage til fødselsdagfester ,hver gang en spørger dig om du vil tage til fødselsdagfester?”.
Jeg sagde til hende at det fordi, 4 år siden havde jeg en bedste veninden, som døde på grunden af en fødselsdagsfeste, som hun var med mig .

Så det er derfor jeg ikke kan lide at tage til fødselsdagfester, men det skal jeg i dag. Så jeg har ikke taget til fødselsdagfester siden 6.klasse. Men i dag skal jeg, så jeg er meget bange for at der vil ske noget med os, efter fødselsdagen.

Da vi nåede til Give, så vi nogle af vores venner. Vi gik sammen med dem hjem til Rikkes bedstemors sommerhus. Det var en rigtigt meget pænt store sommerhus, med en store have.

Vi gik ind, og hyggede os, og gav Rikkes gaver,som hun blev meget glad af dem. Derefter spiste vi vores aftens mad. Men efter jeg havde snakkede med Anne om min oplevelse for 4 år siden, sagde hun at hun ikke skulle drikke alkohol. Jeg blev meget glad, og begyndte med at danse med Anne. Jeg synes det var den bedste fødselsdagfest, som jeg havde været for 4 år siden.

Da vi skulle tilbage til Århus. Gik det rigtigt godt. Efter fødselsdag ringede min mor og sagde , at hun er på til Give for at hendte mig og Anne.

Jeg blev meget glad, da min mor sagde at hun er på vej til Give for at hendte os. Efter 30 minutter ringede min mor igen og sagde at hun står foran sommerhuset og venter på mig og Anne. Så sagde mig og Anne farvel til Rikke og tog vores jakker, og gik til bilen. Vi nåede hjem efter 2 timer. Vi blev meget glad, da vi nåede hjem.



 


Skriv et svar til: Danske stil hvem vil ret .....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.