Matematik

handelsregning

28. december 2010 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heei.

jeg forstår ikke helt denne opg:

a) Hvad koster 3 kg kaffe, når 250 g koster 14 kr.

jeg vil gerne have en udregning for det.

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2010 af pige24 (Slettet)

1000gram=1 kilo

Du skal have 250g fire gange for at have et kilo.

14*4*3=168kr

God aften til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. december 2010 af Walras

Prøv at tænke logisk. 250 g er 1/4 kg, så hvis du siger 4*14=56 kr. har du kg-prisen. Så skal du bare gange den pris med det antal kg, du gerne vil have. Så 3*56=168 kr.

Og så var du straks færdig.


Svar #3
28. december 2010 af line112 (Slettet)

jeg fik od det resultat med vidste ikke om det var rigtigt.

tak for hjælpen


Skriv et svar til: handelsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.