Matematik
Ligning
27. april 2005 af
Sampairo (Slettet)
jeg kan ikke forstå følgende omskrivning:
(x-v=^2+(kvdr(x))^2=s^2
til
x^2+(1-2v)x+v^2-s^2=0
jeg forstår ikke (1-2v)x.
(x-v=^2+(kvdr(x))^2=s^2
til
x^2+(1-2v)x+v^2-s^2=0
jeg forstår ikke (1-2v)x.
Svar #1
27. april 2005 af Duffy
(x-v)^2+(kvdr(x))^2=s^2
til
x^2+(1-2v)x+v^2-s^2=0
jeg forstår ikke (1-2v)x.
(x-v)^2+(kvdr(x))^2=s^2
x^2+v^2-2vx+x=s^2
x^2+v^2+ ( [-2vx+x] ) = s^2
x^2+v^2+( x[-2v+1] ) = s^2
x^2+v^2+( x[1-2v] ) = s^2
...ka' du se det nu ??!
Duffy
til
x^2+(1-2v)x+v^2-s^2=0
jeg forstår ikke (1-2v)x.
(x-v)^2+(kvdr(x))^2=s^2
x^2+v^2-2vx+x=s^2
x^2+v^2+ ( [-2vx+x] ) = s^2
x^2+v^2+( x[-2v+1] ) = s^2
x^2+v^2+( x[1-2v] ) = s^2
...ka' du se det nu ??!
Duffy
Svar #2
27. april 2005 af Sampairo (Slettet)
Jep...mange tak for hjælpen! Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på.
Tak
Tak
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
