Matematik

Uforkortlig brøk hjæælp.. :-(

05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Skriv som en uforkortlig brøk.

1) 35% / 5= 7/20  den er rigtig men de andre kan jeg ikke besvare...

2) 12,5%=

3) 0,6%=                                           Metoder til at beregnde disse tre opg?

4) 250 promille=

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Duffy

1) 35% / 5= 7/20 den er rigtig men de andre kan jeg ikke besvare...

Den er IKKE RIGTIG

Eftersom 35% = 0,35 er

35% / 5= 7/100 = 0,07

2) 12,5% = 0,125 = 125 / 100 = 25/20 = 5/4

3) 0,6% = 0,006 = 6/1000 = 3/500 

4) 250 promille = 250/1000 = 1/4


Svar #2
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Min lære har sagt den første er rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 #1:

2) 12,5 % er 1/8, ikke 5/4.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2011 af mathon

12,5% = 0,125 = 125 / 1000 = 5/40 = 1/8


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. januar 2011 af Duffy

Rettelse:

2) 12,5% = 0,125 = 125 / 1000 = 25/200 = 5/40 = 1/8


Skriv et svar til: Uforkortlig brøk hjæælp.. :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.