Matematik

Omregning

05. januar 2011 af YoungSlowy (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan omregner man fx 1,3 time til timer og antal minutter?

Ved godt at 1,3 time = 1 t og 18 min.

Men hvordan giver det 18 minutter?

Kan jeg få en let fremgangsmåde.

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2011 af peter lind

1 timer er 60 minutter så 0,3*60 = 18 minutter


Svar #2
05. januar 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

1,3 * 60 min. = 78 min.


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.