Matematik

isoler p

05. januar 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er lidt i tvivl om min fremgangsmåde er korrekt , jeg skal isolere p i ligningen

2(p^2 + c) = 7c

- mit bud..

2p^2 + 2c = 7c

2p^2=7c-2c

Er lidt i tvivl nu om jeg skal dividere med to for at få p til at stå alene og efterfølgende tage kvadratroden ?

Håber i kan hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af peter lind

Det er lige netop det du skal


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Husk plus/minus √


Skriv et svar til: isoler p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.