Matematik

Mat, tekst spg til imorgen hjælp!

05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Fra kl. 8.10 til kl. 14.50 er der 7 timer og 40 minutter. Er det et rigtigt resultat?
                                                             

21. Fra kl. 6.40 til kl. 21.15 er der 955 minutter. Er det et rigtigt resultat?

Familien Kjærulf betaler 125 kr. i vand-abonnement og 25 kr. pr.
m3 vand. Hvor meget vand har de
brugt, når de i alt betaler 4.750 kr.? Metode til at beregne denne?

Sølvs massefylde
er 10,50 g/cm3.
Vægten af 15 cm3 sølv er =g Metode til at beregne denne?
 

Jeg vil være super taknemmelig hvis nogen gad og se på det, da det skal afleveres imorgen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Keseny

Jeg tror at den først er 6 timer og 40 min.?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2011 af Keseny

Og den anden har jeg fået til 861... meeen... hvad ved jeg...


Svar #3
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Vi får karakter for det så vil helst ikke have det er forkert...


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2011 af krt (Slettet)

Jeg har også fået den første til 6 timer og 40 minutter.


Svar #5
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Okay.. kan i ikke hjælpe med disse to?

Familien Kjærulf betaler 125 kr. i vand-abonnement og 25 kr. pr.
m3 vand. Hvor meget vand har de
brugt, når de i alt betaler 4.750 kr.? Metode til at beregne denne?

Sølvs massefylde
er 10,50 g/cm3.
Vægten af 15 cm3 sølv er =g Metode til at beregne denne?


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. januar 2011 af keg (Slettet)

først trækker du 125 kr fra beløbet, fordi det er den faste afgift. Restbeløbet bruges til at betale for vandet; så hvis du dividerer restbeløbet med 25 kr, så får du hvormange m3 du har brugt.

facit= (4750 - 125) / 25 = 185m3

sølvs massefylde er 10,50 g/cm3, og det betyder at 1cm3 sølv vejer 10,50g

 så vejer 15 cm3 sølv 15*10,50g = ??


Brugbart svar (1)

Svar #7
05. januar 2011 af keg (Slettet)

mht. tiderne:

1) hele timer: fra kl 8 til kl 14 = 6 timer,    

1) minutter: fra 10 min til 50 min= 40 min

facit=6 timer 40min

2) fra 6.40 til 7.00 = 20 min

2) fra 7.00 til 21.00= 14 timer = 14*60min= 840 min

2) fra 21.00 til 21.15 = 15 min

facit= 20+840+15=875min


Svar #8
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Tusinde tak for forklaringen det kan jeg til en anden gang :-)

Kan du hjælpe med disse sidste spg inden jeg går i seng?

1)Løs ligningerne ved omformning:

15 – 4x = 17 + X=

x/3+ 8 = 11 X=

1/8 x = 4 X=

2)Løs ulighederne.

 6x + 9 < 8x – 3

 20 – x > 3x + 8

 6x – 8 < 7x – 25

 8x + 3 > 4x + 4

Metoder til at beregne disse? tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

6tim. 40min.

875 min.

Af de 4750 er 125 abonnement.

Resten 4625 er vand til 25 kr. pr. m^3. Dividér.

Hver cm^3 vejer 10,50 g - Hvad vejer så 15 cm^3 - ?

1) Se anden tråd for Gud ved hvilken gang

2) Ligesom ligninger:

6x + 9 < 8x -3 Saml x-led på venstre side

6x - 8x < -3 - 9 Ordne

-2x < -12

I ULIGHEDER skal man VENDE ulighedstegnet, hvis man ganger eller dividerer uligheden med et NEGATIVT tal

Divider med MINUS 2 (og vend tegnet)

x > 6

De andre løses på præcis samme måde


Skriv et svar til: Mat, tekst spg til imorgen hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.