Matematik

reducer se regning

05. januar 2011 af natasjah (Slettet)

4*(3x -4y) -5 * (2x+y) – 3 *(-3+y) + 2 * (-x+ y)

= 12x – 16y – 10x – 5y + 9 -3y -2x +2y (er dette korrekt udregnet med minus og plus)

=22y + 9x (Dette er det korrekte svar) jeg alle x´erne ville gå ud ed hinanden hvis det var så mener at det skal give 22y + 9
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Maskinen (Slettet)

 Jeg har fået det til: 9 - 22y


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Der mangler så nok et x i det oprindelige udtryk:

4*(3x -4y) -5 * (2x+y) – 3 *(-3x+y) + 2 * (-x+ y) =

12x – 16y – 10x – 5y + 9x -3y -2x +2y =

9x - 22y


Skriv et svar til: reducer se regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.