Matematik

isolering af x

06. januar 2011 af AaB1885BK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej skal isolere I i denne opgave, men er ikke helt sikker på hvordan man gør, da det er med log

85 = 10*log(I) + 120

på forhånd tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2011 af mathon

                    10·log(I) = -35

                     log(I) = -3,5

                     I = 10-3,5


Svar #2
06. januar 2011 af AaB1885BK (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.