Matematik

Hjælp det haster......

06. januar 2011 af Janni12 (Slettet)

 Hej folkens:)'

Jeg sidder her med 3 opgaver som jeg ikke helt fortår...

her kommer den 1

Reducer:

1) 12a - (10a + 4b) =

2) 8 • ( a + 2b) - 6b=

Her kommer den 2

Beregn, når a = 5 og b = -2

1) a + 2b =

2) 3a • b =

3) 4 • (a+ b) =

4) a² + b² =

Her kommer den 3

1) 3, 05 m = ............cm

2) 250 cm² = ................dm²

3) 6050 g = .............kg

4) 270 dl = ..................liter

5) 2 m³ = ..................dm³

6) 1,6 dm³ = ...............liter

På forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Disse opgaver er så enkle at hvis du ikke selv tager enitiativ til at arbejde dem, vil det ende med at du får store problemer fremover

Du kan sikkert finde hjælp i dine gamle opgaver, i grundbogen eller i formelsamlingen.

slå op hvor mange cm der er på en m o.s.v.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2011 af ajasper (Slettet)

  Til den første: prøv at opløse paranteserne først.

Til den anden: erstat a og b med værdierne

Til den sidste: husk, at en dm2 er 10cm*10cm=100 cm2 og husk, at en m3 er 10dm*10dm*10dm=1000dm3.


Skriv et svar til: Hjælp det haster......

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.