Matematik

Kommentere et bevis .

07. januar 2011 af mary94 (Slettet)

Hej jeg har dette bevis, som jeg skal sætte kommentar på, nogen der kan hjælpe og komme med nogle ideer ? .

Bevis:
Hvad er sandt ?

A) K ⊆ ⊄        Hvor k = { f | f  er kontinuitet }
B) ⊄ ⊆ K                 D = { f | f  er differentiabilitet} 

B er sandt fordi en differentiabel funktion altid vil være kontinuert. Nu skal jeg bevise det jeg antog: 

Da f er diff. i Xo betyder; 

lim         Δy/Δx      eksistere
 Δx →o

Jeg antager at f er differentiabel, så vi ser på
Δy = Δy · Δ x / Δx

lim         Δy · Δ x / Δx  = ( lim Δy  / Δx) ( lim Δx) 
Δx →o                                                      Δx →o 
                                                                  0=0

kontinuert i Xo ;
lim f(x) = f (xo)
x→Xo

lim    f( Xo + Δx ) = f (Xo)
Δx →o

lim f(Xo + Δx ) - f (Xo) = 0
Δx →o

lim Δy = 0
Δx → 0

BEVIS SLUT ! .


Skriv et svar til: Kommentere et bevis .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.