Matematik

Hjælp til bevis

09. januar 2011 af molleb (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = x^n

f'(x) = n*x^n-1

Nogen der kan bevise hvorfor man gør det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2011 af peter lind

Brug induktion: Den gælder åbenlyst for n = 1. (xn+1)' = (x*xn)' = 1*xn+x*n*xn-1


Skriv et svar til: Hjælp til bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.