Fysik
brydningsforholdet
01. maj 2005 af
realmadrid (Slettet)
hej
Jeg sidder lige med en opgave hvor jeg er lidt i tvivl over noget
denne opgave er om brydningsforholdet
n(n-1)=sin i(g)
=sin 40grader =0,64
n(n)= n(1-n) = 1/n(n-1)=1/0,64=1,56
det jeg er i tvivl over hvorfor dividere man med 1 og ikke et andet tal?
Jeg sidder lige med en opgave hvor jeg er lidt i tvivl over noget
denne opgave er om brydningsforholdet
n(n-1)=sin i(g)
=sin 40grader =0,64
n(n)= n(1-n) = 1/n(n-1)=1/0,64=1,56
det jeg er i tvivl over hvorfor dividere man med 1 og ikke et andet tal?
Skriv et svar til: brydningsforholdet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
