Matematik

Hjælp

10. januar 2011 af Gultmtrk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Opgave:

Anne sætter 2000 kr. i banken til 12% p.a. Renten tilskrives én gang hvert år. Hvor meget står der på Annes bankbog efter 3 år, hvis hun lader alle pengene stå uden at hæve renterne? (helt tal)

Hvordan regner jeg den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tror det er sådan.

2000(1+0,12)^3=2809,856kr

God dag til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2011 af LauraWeile (Slettet)

2000*1,12=x

x*1,12=y

y*1,12=facit

tror jeg nok:-)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.